SW Horto - Haygrove

SW Horto er forhandler af Haygrove Tunnelsystem.

At dyrke under tunnel sikrer bedre kvalitet på produktet hvilket giver bedre og større afkast. I en tunnel får du mulighed for bedre kontrol med din dyrkning.

Haygrove er selv store producenter af bær og frugt og anvender og udvikler sine produkter på deres egne gårde i England, Sydafrika, Portugal og Kina. Deres ingeniører arbejder hele tiden på at udvikle og tilpasse deres produkter til forskellige klimaer og afgrøder.

Haygrove har et stort udvalg af dyrkningstunneler til både bær, frugt og grønsager og tilbyder også opbindingssystemer til hindbær og brombær samt table-top systemet til jordbær. Udover at maximere bærdyrkningen kan tunnelerne også give planteskoler "tag over hovedet" med både skygning, drivning og beskyttelse.

Mange oplever at det er lettere og hurtigere at høste i en tunnel, specielt hvis du vælger et table-top system. Du er beskyttet for vejret og bærrene er nemt tilgængelige. Så i dagens hårde konkurrence om arbejdskraft kan tunneler gøre dig mere attraktiv som arbejdsgiver.

For mere information kontakt din sælger.