SW Hortos brede sortiment af grønsagsfrø

Grønsagsfrø og planter til dyrkning af grønsager, rodfrugter, krydderurter og frugt og bær til proffesionelle avlere.

Vort grønsagssortiment omfatter frø til dyrkning af grønsager, rodfrugter, krydderurter samt bærplanter. Vor ambition er at tilbyde et bredt og moderne sortiment som passer til dyrkning i de nordlige breddegrader. Vi kan også tilbyde økofrø. Vi følger udviklingen til mere økologisk produktion og arbejder for et bredere sortiment til de som efterspørger dette. Vores frø er forsynet med oplysninger om spireprocent og har fuld sporbarhed tilbage til vores forskellige leverandører.

Vi arbejder for at kunne tilbyde grønsagsfrø og sorter som er dyrket og testet i lang tid og som vores avlere kender til og efterspørger. Men vi vil også anbefale at være nysgerrig og prøve noget nyt indenfor trends som findes indenfor grønsager og grønsagsproduktion.

Vi oplever f.eks at rodfrugter har en renæssance nu - og fået revanche - De er ikke alle kedelige, men også gode og nemme at dyrke. Desuden findes der også de mere "eksotiske" grønsager og bær såsom krydderurter, græskar,meloner, hvidløg og frugt og bær.