Plastfolie

Klar og hvid plastfolie har mange anvendelsesområder. De tynde kvaliteter kan bl.a. anvendes ved såning og dækning af planter, mens de tykkere er bedre til at lægge på gulv eller bord, eller til isolering af væksthuset.

Plastfolie AC= Anti kondens med forskellige perforeringer. Der finde flere varianter som bestillingsvare. Kontakt din sælger.

Sort/hvid folie anvendes primært i væksthus gangene. Den sorte underside forhindrer ukrudt og alger i at vokse og den hvide overside reflekterer lyset.

Plast til højbede er sort og UV stabiliseret, fremstillet i en god kvalitet. Hæver temperaturen i bedene, kan anvendes til mange kulturer f.eks jordbær og asparges.'

Hulplast anvendes primært til dækning af jordbær og kartofler. Findes i flere bredder og med 250 eller 500 huller / m². Andre størrelser end de viste kan skaffes.

Bobleplast anvendes først og fremmest til isolering af vægge og gavle i væksthus. Lystransmission ca. 80% på begge typer. 2-lagsfolien har en glat side og en side med bobler. Denne folie er også velegnet som undervandingsmåtte, og da vendes siden med boblerne opad.
Vis: