Vintersquash

Vis:
Artikelnummer: 268242  

En citrongul spaghetti squash med en aflang form. Sorten har en let sødlig og nøddeagtig smag. Planterne har en lidt mere busket vækstmåde, …
Læs mere

Artikelnummer: 268502  

Et orange/rødt rundt Hokkaido græskar. Græskarrene er omkring 1,5-2 kg store og har en udviklingstid på 95 dage.
Læs mere

Artikelnummer: 268513  

Et dekorativt acorn græskar i grøn, gul og orange. Frugterne vejer omkring 0,5-0,9 kg og har en udviklingstid på 90-100 dage. Sorten har en …
Læs mere

Artikelnummer: 268515  

Et blåt løgformet græskar. Græskarret har et sødt kød og et fint skind, der er nemt at skære igennem. Græskarrene er omkring 0,9-1,8 kg stor …
Læs mere

Artikelnummer: 298157  

Et mørkegrønt, fladt rundt græskar, der vejer omkring 1 kg. Den har et mørkt orange kød, der er fremragende til mad. Sorten har en udvikling …
Læs mere

Artikelnummer: 268111  

Et blåt/grå aflangt græskar. Græskarrene vejer omkring 5-7 kg og har et mellemtørt og mellemsødt kød. Sorten har en udviklingstid på 100 dag …
Læs mere

Artikelnummer: 268157  

En lys gul aflang spaghetti squash. Frugterne er omkring 1,5-2,5 kg og har en udviklingstid på 85 dage.
Læs mere

Artikelnummer: 268190  

Gul og orange stribet acorn, der fungerer godt både til mad og pynt. Græskarrene vejer omkring 0,7 kg med en udviklingstid på 80 dage.
Læs mere

Artikelnummer: 268503  

Et grønt velsmagende græskar med en flad rund form. Græskarrene vejer omkring 2 kg og sorten har en udviklingstid på 95 dage.
Læs mere

Artikelnummer: 298296  

Et blåt/grå, noget løgformet græskar. Kødet er gult, sødt og med en let nøddeagtig smag. Græskarrene vejer omkring 1-1,5 kg og har en udvikl …
Læs mere

Artikelnummer: 268047  

Et orange/rødt løgformet Hokkaido græskar. Sorten er et godt spiseligt græskar, der giver 1-2 græskar pr. plante. Græskarrene er omkring 1-2 …
Læs mere

Artikelnummer: 268326  

En gul og grøn spaghetti squash med en aflang/oval form. Skallen bliver hård, hvilket bidrager til en god holdbarhed. Græskarrene vejer omkr …
Læs mere