Græskar
Hvorfor græskar?
Interessen for græskar er vokset enormt i Skandinavien de seneste år. Først og fremmest på grund af Halloween. Nu er behovet, interessen og efterspørgelsen langt større end tidligere. Og glædeligt nok er udbuddet også større. Der findes græskar i alle farver og former og vi lærer år efter år hvordan vi skal dyrke og udnytte græskaret. Kan man spise alle græskar ? Javist , de er ikke farlige at spise men nogle egner sig bare bedre til dekoration i krukker og på trapper og andre egner sig bedst i køkkenet til supper, tærter, marmelade, bagning mm. Det er som altid en smagssag og vi finder hele tiden på nye anvendelsesområder år efter år.
Mindste mængde er 50 eller 100 frø og flere sorter findes også som økofrø. Vi har valgt at inddele afsnittene udfra sort og størrelse og indenfor hver underrubrik står græskarrene i alfabetisk rækkefølge for at du lettere kan finde det du søger. Lad dig inspirere af en eksplosion af farver, former og smag!
Sorter efter:
Vis: